Et cuidem a casa

Et cuidem a casa
29
febr.

Oferint l’ alternativa a la residencia d’ avis, et cuidem a casa.
Els nostres majors, en la seva majoria depenents, necessiten la cura d’ altres persones.
Normalment els mateixos familiars, sovint les dones, es fan càrrec d’ ells.
De totes maneres això molts cops resulta impossible atesa la massiva incorporació de la dona al mòn laboral i es llavors que per poder atendre com es mereixen als nostres avis es recorrorrent acudir a serveis especialitzats.
Qassistencial té com a màxima prioritat afavorir la Qualitat de vida de les persones amb la màxima Qualitat del servei i per aquest motiu disposa de la seva pròpia xarxa de professionals, aconseguint així una responsabilitat total sobre els serveis prestats.
Les estadístiques diuen que nou de cada deu persones depenents prefereixen romandre a casa seva abans que en una residencia.
Això es el que oferim, atendre´ls a casa, fer-los feliços allà on volen romandre, mitjançant una assistència integral a domicli amb supervisió total a usuaris i cuidadors les 24 hores i els 365 dies.
Ubiquem dos cuidadors permanents a domicili les 24 hores de dilluns a diumenge i amb la possibilitat de contractar amb Qassistencial tots els serveis adicionals de tractaments especialitzats que necessiti tals com fisio, psicòleg, podòleg, perruqueria i estètica, infermeria, petites cures etc,
També, sempre que ho necessiti, facilitem teleassistència, assistent personal per gestionar en el seu nom tot el que sigui necessari: donar de baixa un rebut, fer la compra per telèfon, avisar un lampista, comprar un llibre, demanar hora al notari o gestionar qualsevol tracte que requereixi.
I consultes telefóniqus ilimitadas a metges de familia, geriatres, psicólegs, dietistaes-nutricionistes i experts socials, així com informes periòdics a familiars de la situació i evolució de l’ usuari, etc…

L’ Alternativa a la residència d’ avis.

Translate »